MORTENSENS MONDÆNE MERITTER

DEN RØDE RUBIN

Den røde rubin er bind 1 i serien om Mortensens mondæne meritter. Mortensen er tids agent og kan rejse rundt i alle tidsaldre.

Alle eventyrene med Mortensen tager udgangspunkt i virkelige hændelser. Bagerst i bøgerne findes et opslagsleksikon med billeder og citater til eftertanke.

I dette første album skal Mortensen aflevere Den røde rubin et ganske bestemt sted, på et ganske bestemt tidspunkt. Det ser ud til at være en let opgave, intil en række mystiske hændelser pludselig dukker op i dens kølvand.

Følg Mortensen i jagten på den eftertragtede rubin. Et dramatisk kapløb med tiden der bringer os fra New York i 1937 til Århus i 1993.

Fra Burma i 1802 og ombord på Titanic, den skæbnesvangre nat i 1912.

ISBN 87 89614 42 9


SPJÆLDET I SANTA FE

Spjældet i Santa Fé gemmer på en overraskelse for Mortensen, men når han dertil..?

En engelsk Lord har fået tilbud om at investere i et nyt metal opfundet af videnskabsmanden William.

William bliver kidnappet og Mortensen lover at skaffe William tilbage, men der er andre der kan rejse i tiden, så problemet er bare - i hvilket årstal William er gemt?

Følg Mortensen på jagt efter den underlige William, fra London til Arizonas ørken i 1973. Fra Budapest i 1901 til Silkeborg i 1950. Fra Iringa i 1925 til Krakow for til sidst at ende ved Spjældet i Santa Fé.

ISBN 87 89614 65 8


DEN MYSTISKE PALÆOTYP

Mortensen har aldrig været så langt tilbage i tiden før.

I Den mystiske palæotyp kommer han til Skotland i 1512. At gå så langt tilbage i tiden betyder at Mortensen må gemme sig.

Det er umuligt at falde ind i mængden og det gør det ikke bedre at Mortensen mister sin tidspistol. Helgigvis møder han heksen Blomme...

Følg Mortensen i middelalderens Skotland på jagt efter Den mystiske Palæotyp.

ISBN 87 89614 83 6


TIGERENS ØJE

Tigerens Øje er en kort historie med Mortensen udgivet som et mindre hæfte.

I Lufthavnen i Osaka 1987 gemmer sig en mystisk forsendelse. Japanske agenter forsøger hårdnakket at få fat i den. Men hvad ér forsendelsen.

På Sri Lanka eksperimenterer forskere med kunstigt syn finansieret af Maharajaen.

Vil hans blinde datter Prinsesse Fatima få synet igen ?

Følg Mortensens eventyr for at give Prinsesse Fatima Tigerens øje !!!

ISBN 87 984974 2 1